ARdecor tarjoaa korkealaatuisia stretch-sisäkattojärjestelmiä. Nämä sisäkatot ovat erinomainen ratkaisu koristamaan sekä suuria että pieniä tiloja. Stabiilit, kestävät ja joustavat katot useissa eri väreissä ja muodoissa antavat suuren vapauden suunniteltavien tai remontoitavien sisätilojen luomiseen.

MIKÄ ON STRETCH-KATTO?

Stretch-sisäkatto on erittäin korkealaatuinen tuote, joka on vesitiivis ja palamaton. Se muodostaa samalla veden-, lämmön- ja akustisen eristyksen. Vesitiiviitä stretch- sisäkattoja käytetään laajasti suurissa julkisissa uimahalleissa, yksityisissä uima-allastiloissa sekä tiloissa, joissa on suuri kosteuspitoisuus. Ratkaisu ei ainoastaan paranna tilan esteettisyyttä, vaan muodostaa myös tehokkaan suojan kohteen kantavalle rakenteelle.

Läpikuultavan stretch-sisäkaton käyttö yhdessä siihen sopivien valoa jakavien valaisimien kanssa on suurten tilojen kattoihin käytetty ratkaisu. Modernit valaisimet, älykkäät valolähteet ja valon hajotusjärjestelmät antavat mahdollisuuden korostaa paikan luonnetta tarpeesta riippuen.

TÄYSIN PÖLYTÖN ASENNUS

Yksi stretch-sisäkattojen ominaisuus on mahdollisuus käyttää niitä tehokkaana absorboivana akustisena elementtinä kaikissa tiloissa. Stretch-sisäkatot, joilla on akustiset ominaisuudet, ovat esteettisten ja akustisten ominaisuuksien yhdistelmä. Niiden pinnassa on mikroperforointi, joka parantaa merkittävästi tilojen akustiikkaa absorboimalla osan äänistä. Siten toteutetussa rakennuksessa on mahdollisuus luoda äänitila rajoittaen samalla jälkikaiunnan haittavaikutuksia.

Stretch-sisäkattojärjestelmien käyttökohteet ovat rajattomat. Niitä on käytetty uimahallien, konferenssisalien, hotellien, ravintoloiden, pankkien, museoiden, kirkollisten tilojen sekä omakotitalojen ja huoneistojen ilmeen kohottamiseen ja saneerauksiin.

Stretch-sisäkaton asennus on nopea. Asennettu sisäkatto on helppo pitää puhtaana. Lisäksi se on mahdollista purkaa ja asentaa uudelleen.

HINNASTO

Stretch-sisäkaton lopullinen hinta riippuu monista tekijöistä. Hintaan vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

  • pinta-ala
  • kehä ja muoto
  • kalvon tyyppi (väri, pintakuvio, painatus)
  • tason muoto
  • valaistus (alusrakenteet)
  • asennus (korkeus, hankaluus)